VIL DU GIVE TANDBØRSTER TIL BØRN, SOM HAR BRUG FOR DEM?

5-500

I samarbejde med The Baby Eva Teddy Bear Foundation uddeler vi gratis tandbørster til unge ved skoler og børnehaver i Thailands slumkvarterer. Vi uddelte 200 tandbørster i marts. Der er tale om et sympatisk “feel good”-projekt, som vi er rigtigt glade for at være en del af. Nu kan du hjælpe os videre på vejen.

HJÆLP OS TIL AT HJÆLPE

For hver pakke solgt Børst med Bambus donerer vi en bambustandbørste til The Baby Eva Teddy Bear Foundation. Det er der virkelig behov for i et land, hvor tandhygiejne ikke står øverst på listen over prioriteter.

“Takket være vores fantastiske samarbejde med Børst med Bambus har vi nu fået mulighed for dele 200 tandbørster ud til vores skoler i Thailand igennem Baby Eva Teddy Bear Foundations program “Water&Hygiene”. Ud over at børnene nu har fået deres egen biologisk nedbrydelige og miljøvenlige tandbørste, har skolerne også forpligtet sig til at sætte tandbørstning på dagsordenen. Næste målsætning er at give eleverne deres egen tandbørste, som de kan opbevare derhjemme, så de også kan få børstet tænder om aftenen. Det vil være med til at påvirke forældre og søskende til at opnå forbedret mundhygiejne. Mindre tandpine betyder mindre fravær fra skolen og forbedret udbytte af den undervisning, vi supplerer med. Kort sagt vi er rigtigt glade for at have Børst med Bambus med på holdet”,
uddyber administrationen for The Baby Eva Teddy Bear Foundation

Du kan også læse mere om The Baby Eva Teddy Bear Foundation på deres facebook-side.

Bestil nu

Bestil dit abonnement på Børst med Bambus i dag, og hjælp både dig selv og et barn, der har brug for det

 

1-700
3-700