Vores vilkår

Miljøvenlig julegave
Køb på vores julegaveside er uden medlemskab og sendes som almindelig post til personen som bestiller pakken. Pakken leveres i en konvolut således at den nemt kan indpakkes i det ønskede julegavepapir.

Medlemsfordele miljøvenlige tandbørster
Børst med Bambus sælges kun via medlemskab og kan ikke købes i butikker.
Som medlem slipper du for at tænke på genbestilling og får en ny pakke leveret hvert halvår til kun kr 159,- (4 stk) komfortabelt direkte hjem til dig. Medlemskabet er løbende aktivt til du vælger at ændre eller pause det.
Tandlæger anbefaler at skifte tandbørsten ud hver tredje måned uanset typen af tandbørsten.
Du er ikke bundet til fremtidige køb. Men du skal give besked inden for 60 dage efter modtagelsen af den første sending fra Puss Med Bambus, hvis du ikke ønsker automatisk levering.

Betaling uden faktura (og kidnummer)
Når du tilmelder dig på pussmedbambus.dk og bestiller et produkt, giver du samtykke til at starte et medlemskab på det produkt du har valgt. Ved opstart er leveringsfrekvensen hvert halvår, men dette kan når som helst ændres ved at logge ind på “Mine Sider”. Kortet du har registreret til betaling vil automatisk blive opkrævet med den frekvensen du har valgt, og du er herved selv ansvarlig for at stoppe det.

Hvis betalingen ikke går igennem (f.eks. pga. at kortet er udløbet, spærret eller ikke har dækning m.v.), vil medlemskabet blive sat på pause, og du vil ikke modtage flere leverancer før du tilmelder det igen.

Produktet leveres direkte i din postkasse – praktisk og let
Som medlem får du faste forsendelser hver sjette måned for kun kr 159,-
Aftalen kan ændres når du ønsker det. Du er ikke forpligtet til videre køb, og kan naturligvis når som helst afslutte dit medlemskab. Du kan hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. Vi skønner at der findes morsommere ting at bruge tiden på end at købe tandbørster og huske på at skifte dem ud.

Returret på varer på abonnement
Der er kun returret på den første vare du modtager. De efterfølgende varer modtaget i medlemskabet er identiske med den første vare. Der er således ikke returret på de varer som du modtager efter den første pakke.

Ønsker du ikke længere at modtage varer på abonnement må du afbestille dette inden den angivne frist.

Du får den allerbedste kundeservice!

Vores kundeservice hjælper dig gerne via email: post@borstmedbambus.dk. Svartiden er normalt 24 timer.

Børst Med Bambus A/S stiller sig ansvarlig for de personoplysninger vi besidder i vores kunderegister. For at opretholde kundekontakten, samt give dig den bedste service samt unikke og interessante tilbud, vil vi gerne opbevare dine kundeoplysninger. Hvis du ikke ønsker at modtage gode tilbud kan du tage kontakt til vores kundeservice.

Velkommen til en tryg og sikker handel
Venlig hilsen, os på kundeservice